НАСЛОВНА » Лекови/препарати »

KOZMETIKA - HIJALURON

Hijaluron kolekcija za negu i regeneraciju kože je najnovija dermokozmetička kolekcija nastala u Apoteci «Beograd».

Hijaluron kolekcija je namenjena za negu i regeneraciju zrele kože. Pažljivo odabrani aktivni sastojci inkorporirani u kremove izvanredne teksture, obezbeđuju i zadržavaju negovan i zdrav izgled zrele kože nakon redovne upotrebe.

Kozmetički aktivne komponente – hijaluronska kiselina, ceramidi, fitosfingozin, vitamini, visokokvalitetna biljna ulja, supstance za povećanje vlažnosti kože, antioksidansi i UV filteri, prate najnovija naučna saznanja.

Konzervansi su prisutni u minimalnim koncentracijama, pa ne izazivaju iritaciju kože, a obezbeđuju maksimalnu zaštitu preparata tokom predviđenog roka trajanja.

Sofisticirana, blaga i iznenađujuće prijatna mirisna kompozicija Hijaluron kolekcije, deo je poslednje generacije hipoalergenih parfema namenjenih za primenu u kozmetici, što je čini jedinstvenom među sličnim preparatima.

Aktivni sastojci Hijaluron kremova

Molekuli hijaluronske kiseline akumuliraju i vezuju za sebe vodu, i upravo ta osobina daje koži jedrinu i mladost. Starenjem se njena sinteza usporava, količina u koži se smanjuje, gubi se vlažnost i punoća kože.

Ceramidi i fitosfingozin su masne materije i normalni gradivni sastojci kože. Njihova koncentracija u koži sa godinama opada, pa su veoma efikasni aktivni principi namenjeni za lokalnu upotrebu, koji pomažu održanju prirodnog hidro-lipidnog sloja kože, a sprečavaju i oštećenja ćelija kože.

Ulje žutog noćurka sadrži visok procenat γ-linoleinske kiseline. Ona predstavlja esencijalnu masnu kiselinu, koja lokalno primenjena popravlja histološke anomalije kože. Ovo ulje je naročito pogodno za osetljivu, suvu i dehidriranu kožu.

Ulje jojobe koži daje mekoću, smanjuje dubinu bora a hrapavu i ispucalu kožu čini glatkom.

Ulje avokada je veoma je bogato vitaminima A, D i E, koji antioksidativnim delovanjem štite kožu od slobodnih radikala, gubitka vlage i prevremenog starenja, a bogato je i masnim kiselinama i fitosterolima.

Klinički potvrđeni efekti vitamina A su smanjenje finih bora, ublažavanje hiperpigmentacija i mekša koža, dok je vitamin E jedan od najzastupljenijih antioksidanasa u kozmetičkim preparatima.

Ši buter ima povoljne efekte u tretmanu bora i fleka na koži, neguje suvu i dehidriranu kožu, a istovremeno podstiče prirodne odbrambene sposobnosti kože od spoljašnjih uticaja.

UV filteri prisutni u Hijaluron hidrantnom kremu su neškodljivi za svakodnevnu primenu na koži i imaju širok opseg dejstva (UVA i UVB).

Apoteka Beograd - KOZMETIKA - HIJALURON > Hijaluron hidrantni krem
Hijaluron hidrantni kremApoteka Beograd - KOZMETIKA - HIJALURON > Hijaluron regenerativni krem
Hijaluron regenerativni kremApoteka Beograd