НАСЛОВНА » О НАМА

Награде

19.11.2014. године је у Привредној комори Србије додељена јубиларна, 20. по реду, Национална награда за пословну изврсност – Оскар квалитета 2014. Награда је уручена најбољима у категоријама-реални сектор, јавни сектор и организације ван територије Србије.

Апотека „ Београд“ је апсолутни победник у категорији јавног сектора.

Награде додељује Фондација за културу кавлитета и изврсност у сарадњи са Привредном комором Србије и уз подршку Министарства привреде. Овогодишњим добитницима, награде је уручила мр Јелена Поповић-помоћник министра привреде. Наград се додељује као независна и неутрална награда  за врхунске резултате постигнуте на унапређењу и развоју квалитета у Србији, што коначним резултатима даје посебан значај.        

oskar kvaliteta

 

Pogledajte više fotografija

-------------------------------------------------

Поред милиона задовољних корисника који представљају свакако најбољу награду за улагање у квалитет, Апотека „Београд“ је добитник више домаћих и интернационалних награда за пословне успехе.

Apoteka Beograd -  Nagrade

Награде за улагање у квалитет и за Апотеку „Београд“ и њене запослене потврда су да се унапређење квалитета, посебно у области здравља људи, препознаје и цени, како у Србији, тако и ван граница наше земље.

Након успешне сертификације у мају 2007. и добијања СИQ и ИQНЕТ сертификата о усаглашености система менаџмента квалитетом са захтевима стандарда ИСО 9001:2000, Апотека „Београд“ је добила награду Оскар квалитета 2007. и 2008. године. Ова награда представља националну награду за пословна достигнућа, која се додељује привредним и другим организацијама и установама, као независна и неутрална награда за врхунске резултате остварене на унапређењу и развоју квалитета у Србији.

Апотека „Београд“ је 14. децембра 2009. године у Мадриду добила награду интернационалног карактера за пословну изврсност ИНТЕРНАТИОНАЛ АWАРД ФОР ЕXЕЛЛЕНЦЕ ИН ПРОДУЦТС АНД СЕРВИЦЕС коју додељује „Траде лидерс цлуб“ са седиштем у Мадриду. За доделу награде 2009. године, чланови „Траде лидерс цлуба“ одабрали су Апотеку „Београд“ за представника Србије, на основу остварених резултата у својој области пословања.

Апотека „Београд“ је у 2010. години, када слави 40 година рада и пружања најбоље услуге својим корисницима, изабрана за добитника још једне интернационалне награде ЗА САВРШЕНОСТ, КВАЛИТЕТ И ИДЕАЛНЕ ПЕРФОРМАНСЕ Асоцијације Отхерwаy Манагмент & Цонсалтинг. Награда се додељује компанијама за корпоративна достигнућа, како би се издвојио квалитет и перформансе у пословању.

Apoteka Beograd -  Nagrade

Критеријум избора представљају достигнућа у неколико категорија: задовољство корисника, „леадерсхип“, континуитет у спровођењу едукација и тренинга, пословни резултати, ИСО 9000 и ТQМ (Тотал Qуалитy Манагемент).

Церемонија доделе награда за 2009. годину одржана је у Берлину, 29. марта 2010. године. Додели награда присуствовао је и амбасадор Републике Србије проф. др Иво Висковић.

На овај начин потврђено је трајно опредељење за пружање фармацеутске здравствене заштите према захтевима Добре апотекарске праксе. Апотека „Београд“ је са становишта квалитета и изврсности пословања у 2009. години заиста много улагала, унапређујући квалитет свог пословања и својих услуга.

Континуирана едукација свих запослених, увођење нових стандарда пословања и интегрисаног менаџмент система квалитета ИСО 14001 и ОХСАС 18001, проширење мреже апотека, увођење новог визуелног идентитета, примена „Дата матриx“ брзе обраде рецепата, бројне активности на пољу друштвене одговорности и едукације становништва о превентиви из области разних здравствених тема, довели су до изузетних пословних резултата у 2009. години, што није остало незапажено и на међународном нивоу.

Apoteka Beograd -  Nagrade

Apoteka Beograd