NASLOVNA » O NAMA

Награде

Pored miliona zadovoljnih korisnika koji predstavljaju svakako najbolju nagradu za ulaganje u kvalitet, Apoteka „Beograd“ je dobitnik više domaćih i internacionalnih nagrada za poslovne uspehe.

Apoteka Beograd -  NagradeNagrade za ulaganje u kvalitet i za Apoteku „Beograd“ i njene zaposlene potvrda su da se unapređenje kvaliteta, posebno u oblasti zdravlja ljudi, prepoznaje i ceni, kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje.

Nakon uspešne sertifikacije u maju 2007. i dobijanja SIQ i IQNET sertifikata o usaglašenosti sistema menadžmenta kvalitetom sa zahtevima standarda ISO 9001:2000, Apoteka „Beograd“ je dobila nagradu Oskar kvaliteta 2007. i 2008. godine. Ova nagrada predstavlja nacionalnu nagradu za poslovna dostignuća, koja se dodeljuje privrednim i drugim organizacijama i ustanovama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate ostvarene na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji.

Apoteka „Beograd“ je 14. decembra 2009. godine u Madridu dobila nagradu internacionalnog karaktera za poslovnu izvrsnost INTERNATIONAL AWARD FOR EXELLENCE IN PRODUCTS AND SERVICES koju dodeljuje „Trade liders club“ sa sedištem u Madridu. Za dodelu nagrade 2009. godine, članovi „Trade liders cluba“ odabrali su Apoteku „Beograd“ za predstavnika Srbije, na osnovu ostvarenih rezultata u svojoj oblasti poslovanja.

Apoteka „Beograd“ je u 2010. godini, kada slavi 40 godina rada i pružanja najbolje usluge svojim korisnicima, izabrana za dobitnika još jedne internacionalne nagrade ZA SAVRŠENOST, KVALITET I IDEALNE PERFORMANSE Asocijacije Otherway Managment & Consalting. Nagrada se dodeljuje kompanijama za korporativna dostignuća, kako bi se izdvojio kvalitet i performanse u poslovanju.

Apoteka Beograd -  Nagrade

Kriterijum izbora predstavljaju dostignuća u nekoliko kategorija: zadovoljstvo korisnika, „leadership“, kontinuitet u sprovođenju edukacija i treninga, poslovni rezultati, ISO 9000 i TQM (Total Quality Management).

Ceremonija dodele nagrada za 2009. godinu održana je u Berlinu, 29. marta 2010. godine. Dodeli nagrada prisustvovao je i ambasador Republike Srbije prof. dr Ivo Visković.

Na ovaj način potvrđeno je trajno opredeljenje za pružanje farmaceutske zdravstvene zaštite prema zahtevima Dobre apotekarske prakse. Apoteka „Beograd“ je sa stanovišta kvaliteta i izvrsnosti poslovanja u 2009. godini zaista mnogo ulagala, unapređujući kvalitet svog poslovanja i svojih usluga.

Kontinuirana edukacija svih zaposlenih, uvođenje novih standarda poslovanja i integrisanog menadžment sistema kvaliteta ISO 14001 i OHSAS 18001, proširenje mreže apoteka, uvođenje novog vizuelnog identiteta, primena „Data matrix“ brze obrade recepata, brojne aktivnosti na polju društvene odgovornosti i edukacije stanovništva o preventivi iz oblasti raznih zdravstvenih tema, doveli su do izuzetnih poslovnih rezultata u 2009. godini, što nije ostalo nezapaženo i na međunarodnom nivou.

Apoteka Beograd -  Nagrade

AKTUELNO
13.11.2015 | Београд
  Поштовани суграђани,Апотека...